OGIBiz Website

Menu
2843445
Vertical Image Area
2843483

Πολλαπλές καινοτόμες πλατφόρμες λογισμικού

Η OGI έχει αναπτύξει πολλές πλατφόρμες λογισμικού για να διαλέξετε. Μπορείτε είτε να επιλέξετε να είστε πελάτης αυτών των πλατφορμών, είτε μπορείτε επίσης να είστε ανεξάρτητος ιδιοκτήτης επιχείρησης που μεταπωλεί αυτά τα εργαλεία στους δικούς σας πελάτες και να κερδίζετε προμήθειες δηλαδή Affiliate συνεργάτης.

Vertical Image Area
2843484
Vertical Image Area
2843485

 Η έκπτωση της OGI Discounts  είναι η εφαρμογή Mobile Αpp που εμφανίζει καταστήματα που προσφέρουν εκπτώσεις και ειδικές προσφορές στα μέλη μας. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας τοπική ή παγκόσμια εκπτωτική λέσχη με το να είστε μέλος των εκπτώσεων OGI.

Με το σύστημα OGI Marketing System μπορείτε να διαφημίζετε οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία με τη χρήση αρχικών σελίδων καταγραφής και Autoresponders. Η πλατφόρμα marketing all-in-one για κάθε επιχειρηματία.Δημιουργήστε εκπληκτικές σελίδες πωλήσεων μέσα σε λίγα λεπτά.

Ένα μεγάλο εργαλείο πωλήσεων για τη δημιουργία Αυτοματοποιημένων Webinars. Το MyAutomatedWebinar σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα webinar που είναι καταγραφικό αλλά μοιάζει με ένα live. Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τους συμμετέχοντες σας και να απαντήσετε στις ερωτήσεις τους.

Θέλατε ποτέ να δημιουργήσετε τη δική σας εφαρμογή για κινητά; Με το OGI AppBuilder μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας εφαρμογή Android ή iPhone μέσα σε λίγες ώρες ακόμα κι αν δεν είστε προγραμματιστής. Απλά ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.

Vertical Image Area
2843486

Το OGIWebinar είναι μια πλήρης σε απευθείας σύνδεση υπηρεσία συνάντησης και παρουσίασης για επαγγελματίες όλων των επιπέδων εμπειρίας. Σας επιτρέπει να κάνετε ζωντανές online παρουσιάσεις, εύκολα και χωρίς την ανάγκη πρόσθετων λήψεων.
Περισσότερα...

OGI Discounts .net είναι ένας από τους μεγαλύτερους Private Discount Clubs στις ΗΠΑ που προσφέρει εκπτώσεις τόσο σε εγχώριο επίπεδο όσο και σε όλο τον κόσμο. Τα μέλη έχουν πρόσβαση σε εκπτώσεις Travel και Hotel από όλο τον κόσμο.

OGIbiz είναι μια πλατφόρμα Web Όλα σε Ένα που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να διαφημίζουν την επιχείρησή τους στο διαδίκτυο, να δημιουργούν τη δική τους ιστοσελίδα, το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα και ταυτόχρονα να διαφημίζουν τις καθημερινές προσφορές και εκπτώσεις.

Το MyOnlineCoach είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα ιστού που λειτουργεί ως εικονικός προπονητής για άτομα που εργάζονται στον κλάδο άμεσης πώλησης. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που σας βοηθά  να επιτύχετε τους στόχους σας και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

Main Description
2843487

Aποκτώντας τις δυνατότητες της (O.G.I.) κατασκευάζουμε υπεύθυνα δυναμικές & responsive ιστοσελίδες με το υπερσύγχρονο Website Builder OGIbiz το οποίο ήρθε για να φέρει ''επανάσταση'' μιας και πλέον μπορείτε να απολαύσετε μια απόλυτα επαγγελματική Ιστοσελίδα σε ασύγκριτα χαμηλές τιμές σε συνδυασμό με δεκάδες δωρεάν υπηρεσίες από την Alex.Bizteam!!!

Main Description
2843488

Παρουσία στο καταναλωτικό κοινό...

H κάθε επιχείρηση αναζητά τρόπους για να έχει παρουσία στο καταναλωτικό κοινό και πληρώνει ακριβά, εκθέσεις, διαφήμιση, παρουσία σε site προσφορών, διαφημιστικά κ.α.
Σκοπός είναι να κάνει αισθητή την παρουσία της για να την γνωρίσει το καταναλωτικό κοινό για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας παρέχουμε εντελώς δωρεάν την δυνατότητα εάν το επιθυμούν, να έχουν παρουσία σε κλειστό club καταναλωτών της O.G.I. με 10.000 μέλη (αυξανόμενα καθημερινά), τα οποία ψάχνουν αυτό που θέλουν να αγοράσουν σε καλή τιμή.

Δυνατότητα...

Για τον λόγο αυτό δίνεται η δυνατότητα στην επιχείρηση πελάτη μας, να δημιουργεί προσφορές, και να παρέχει εκπτώσεις κατά την κρίση της, ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα να αλλάζει την όποια προσφορά, όποτε κρίνει απαραίτητο χωρίς κανένα περιορισμό και καμία υποχρέωση, και χωρίς κόστος σε οποιεσδήποτε πωλήσεις γίνουν.
Η Δωρεάν αυτή παροχή αφορά ΜΟΝΟ την παρουσία στο συγκεκριμένο καταναλωτικό κοινό, και δεν υπόσχεται ή  εγγυάται για το εάν θα γίνουν πωλήσεις.
Διευκρινίζω ότι την οποιαδήποτε προσφορά την βλέπουν μόνο τα μέλη από συγκεκριμένη πλατφόρμα που έχουν στα κινητά, tablet, laptop, και όχι ο κάθε επισκέπτης του site.που μπορεί να μπαίνει π.χ. απο την google.Σε αυτό το κοινό η ιστοσελίδα εμφανίζεται χωρίς τις προσφορές της O.G.I.                                                                       

 

Τι βλέπουν τα μέλη στην πλατφόρμα

Την πλατφόρμα της OGI έχουν στα κινητά τους τα περίπου 10.000 μέλη στην Ελλάδα καθώς όλα τα μέλη που έρχονται για διακοπές απο όλο τον κόσμο. Βασική αρχή του Club είναι η μείωση των εξόδων, άρα όλα τα μέλη μας αναζητούν τις προσφορές που προσφέρουν οι συμβεβλημένες επιχειρήσεις. Οι πιο κάτω οθόνες είναι δείγμα των δυνατοτήτων της πλατφόρμας, για την αναζήτηση των συμβεβλημένων επιχειρήσεων.

Δείτε και εσείς ...(με περιορισμένη πρόσβαση)

Κλικ εδώ

 

Μόνιμες εκπτώσεις & deals σε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα!

Μόνο με την επίδειξη της κάρτας του Club

 

Vertical Image Area
2843489

Το κυρίως μενού με πληθώρα δυνατοτήτων αναζήτησης των συμβεβλημένων επιχειρήσεων βάση GPS

Αναζήτηση ανάμεσα σε περίπου 2000 συμβεβλημένες επιχειρήσεις με κριτήριο το GPS, και λίστα με τα στοιχεία τους.

Αναζήτηση με κριτήριο την τοποθεσία και την χιλιομετρική απόσταση.

 Αναζήτηση με κριτήριο την κατηγορία.

Vertical Image Area
2843490

(VIDEO) το πλάνο Marketing της O.G.I. για Επιχειρήσεις 

H Εφαρμογή της O.G.I.

Vertical Image Area
2843491

Ανακοίνωση νέων συμβεβλημένων επιχειρήσεων στην πλατφόρμα της OGI.

Ανακοίνωση νέων Deals.

 Επιχειρήσεις κοντά μου.

 Αναζήτηση στην περιοχή που θέλω να ταξιδέψω.

Main Description
2843492

Η O.G.I δεν είναι απλά μια πανέξυπνη πλατφόρμα είναι ένα όραμα που πλέον γίνεται πραγματικότητα!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Footer
2843457