OGIBiz Website

Menu
2843445
Banner
2843514
Vertical Image Area
2843515
Main Description
2843516

 Για να έχεις αποτελεσματική παρουσία στο Internet 
 δε χρειάζεται να σπαταλήσεις χιλιάδες ευρώ!"

Πιστεύω ότι η αξιοποίηση των δυνατοτήτων που μας δίνουν οι νέες τεχνολογίες, δε θα πρέπει να είναι προνόμιο των λίγων, αλλά δικαίωμα όλων! Η πλατφόρμα της OGI BIZ σχεδιάστηκε για να ενδυναμώσει τους ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, ώστε να έχουν ίσες ευκαιρίες με τις μεγάλες επιχειρήσεις"   

Vertical Image Area
2843517

Έχω facebook, γιατί να έχω και ιστοσελίδα;

Πολλοί συγχέουν την έννοια, και την ανάγκη δημιουργίας εταιρικής ταυτότητας στο Internet, η οποία απεικονίζεται με το Website της επιχείρησης, με την παρουσία που έχουν στα κοινωνικά δίκτυα με μια σελίδα στο FB, στην Google ή αλλού. Η παρουσία είναι χρήσιμη παντού, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά ένα εταιρικό Website, στο οποίο μπορεί εύκολα να έχει πρόσβαση ο κάθε ενδιαφερόμενος από παντού, στα κοινωνικά δίκτυα ο ενδιαφερόμενος θα βρεί την επιχείρηση με συγκεκριμένη διαδικασία, αίτημα φιλίας, αποδοχή, και τέλος πρόσκληση στην Fun page με την προυπόθεση οτι ο ενδιαφερόμενος εχει λογαριασμό στο FB.

Αύξηση των πελατών σας

Ακόμη και αν η επιχείρηση σας είναι τοπικά δημοφιλής στην περιοχή σας, τι γίνεται με πιθανούς πελάτες που βρίσκονται πιο μακριά ή απο μακριά; Ένα website τους δίνει εύκολη πρόσβαση σε αυτά που προσφέρετε και σας κάνει γνωστούς σε ευρύτερο κοινό με αποτέλεσμα να αυξάνει τον αριθμό των πελατών σας χωρίς περιορισμούς! Το internet δίνει πρόσβαση σε διεθνείς αγορές κι η επιχείρηση σας γίνεται ορατή σε όλον τον κόσμο 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες τον χρόνο!

Main Description
2843518

Aποκτώντας τις δυνατότητες της (O.G.I.) κατασκευάζουμε υπεύθυνα δυναμικές & responsive ιστοσελίδες με το υπερσύγχρονο Website Builder OGIbiz το οποίο ήρθε για να φέρει ''επανάσταση'' μιας και πλέον μπορείτε να απολαύσετε μια απόλυτα επαγγελματική Ιστοσελίδα σε ασύγκριτα χαμηλές τιμές σε συνδυασμό με δεκάδες δωρεάν υπηρεσίες από την Alex.Bizteam!!!

Main Description
2843519

Έχεις επιχείρηση και δεν έχεις website?

 Στην σημερινή εποχή, άνθρωποι και επιχειρήσεις απευθύνονται στο ίντερνετ για πληροφορίες.
Γιατί πιστεύετε ότι οι άνθρωποι επισκέπτονται ένα website; Είναι κυρίως για να βρούνε πληροφορίες! Η κατασκευή website για την επιχείρηση σας σημαίνει ότι όταν οι πιθανοί πελάτες σας ψάξουν τις πληροφορίες που χρειάζονται, θα είστε εκεί για να τους δείξετε τι μπορείτε να τους προσφέρετε!

Γιατί είναι αναγκαία η ιστοσελίδα;

Η ιστοσελίδα έχει καθιερωθεί στην συνείδηση του κόσμου (και όντως είναι) ως η επίσημη ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης στο ίντερνετ. Όταν είναι όμορφη και επαγγελαμτική αυξάνει το κύρος της, προσελκύει υποψήφιους πελάτες και έτσι οι πωλήσεις της επιχείρησης αυξάνονται!

Γιατί να πληρώσω; Έχω ακούσει ότι φτιάχνονται και τσάμπα;

Οι τσάμπα ιστοσελίδες τις περισσότερες φορές είναι κακής ποιότητας αλλά αν βρεθεί και κάτι καλούτσικο θα περιέχει διαφημίσεις άλλων εταιρειών. Κανείς δεν δίνει τσάμπα χωρίς λόγο! Οι επισκέπτες βλέποντας αυτή την προχειρότητα και ανοργανωσιά απομακρύνονται. Το ίδιο συμβαίνει όταν αναθέσεις την κατασκευή της σε άπειρο συγγενή ή φίλο. Αν θες να σε πάρουν στα σοβαρά οι πελάτες σου, πρέπει να πάρεις στα σοβαρά την κατασκευή της ιστοσελίδας σου!

Γιατί να πάρω site από την Alex.Bizteam & όχι από αλλού;

Γιατί η ποιότητα της ιστοσελίδας σε σχέση με το κόστος της είναι εξαιρετική! Γιατί με την ιστοσελίδα παίρνεις 7 δωρεάν υπηρεσίες που αλλού χρεώνονται καινονικά.

Main Description
2843520

Απλές Πανέξυπνες Λύσεις που μπορεί να εφαρμόσει κάθε επιχειρηματίας και επαγγελματίας,

ώστε να μπορέσει να αξιοποιήσει τις τεράστιες δυνατότητες του Internet,

ακόμα και αν δεν έχει τεχνικές γνώσεις!

  

Vertical Image Area
2843521

Ανάγκη...

Η δημιουργία site & eshop για πολλούς μοιάζει κάτι σαν όνειρο, λόγω μεγάλου κόστους κατασκευής, πάγιο κόστος διαχείρησης, και πάγιο κόστος φιλοξενίας, δεν έχουν άδικο, δύσκολο και άπιαστo διότι για την συντήρηση και την όποια άλλαγη χρειάζεται η συνδρομή του εκάστοτε προγραμματιστή με το αντίστοιχο κόστος.

    Στόχος μας

Eίναι να δημιουργούμε οικονομικά site & eshop.τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες του υποψήφιου πελάτη,η λύση για να μπορέσουμε να εξαλείψουμε τον φόβο του κόστους και της συντήρησης.Για τον λόγο αυτό δίνεται η δυνατότητα στην επιχείρηση πελάτη μας,να δημιουργεί προσφορές,και να παρέχει εκπτώσεις κατά την κρίση της,ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα να αλλάζει την όποια προσφορά,όποτε κρίνει απαραίτητο χωρίς κανένα περιορισμό και καμία υποχρέωση,και χωρίς κόστος σε οποιεσδήποτε πωλήσεις γίνουν.Η Δωρεάν αυτή παροχή δεν εγγυάται την αύξηση του καταναλωτικού κοινού .Διευκρινίζω ότι την οποιαδήποτε προσφορά την βλέπουν μόνο τα μέλη από συγκεκριμένη πλατφόρμα που έχουν στα κινητά, tablet, laptop, και όχι ο κάθε επισκέπτης του site που μπορεί να μπαίνει π.χ. απο την google.Σε αυτό το κοινό η ιστοσελίδα εμφανίζεται χωρίς τις προσφορές της O.G.I.

Space
2843522
Main Description
2843523


7 δωρεάν υπηρεσίες που αλλού χρεώνονται κανονικά.

Space
2843524
Main Description
2843525

1.Δυναμικό website ώστε να μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μεταβάλλετε το περιεχόμενό του εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειάζεστε προγραμματιστή και χωρίς ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις.

2.Responsive Design. Μια ιστοσελίδα που είναι "Responsive" προσαρμόζει το περιεχόμενό της σε όλες τις συσκευές (desktop, laptop, tablet, smartphone κοκ) παρέχοντας έτσι καλύτερη εμπειρία προβολής του website σας, στους επισκέπτες σας.

3.Πολυσέλιδο Site με, μάλιστα, απεριόριστο αριθμό σελίδων και υποσελίδων ανάλογα με το περιεχόμενο και τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

4.Δυνατότητα εισαγωγής και επεξεργασίας περιεχομένου, με κείμενα, banner σταθερά και εναλλασόμενα, videos, φωτογραφίες, αρχεία, συνδέσμους, χάρτη και φόρμες επικοινωνίας χωρίς σχεδόν κανένα περιορισμό.

5.Links και εργαλεία που σας βοηθούν να ανεβαίνετε ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης. Sosial media links, favicon, QR code, meta tags & meta descriptions area για να μπορείτε να προσθέτετε λέξεις κλειδιά και περιγραφές προεπισκόπησης για τις αναρτήσεις σας.

6.Δυνατότητα προβολής εντελώς δωρεάν σε ένα συνεχώς αυξανόμενο κοινό, με υπερπροσφορές και deals, χωρίς να πρέπει να πληρώνετε ποτέ προμήθεια επί του τζίρου των πωλήσεων που θα κάνετε.

H κάθε επιχείρηση αναζητά τρόπους για να έχει παρουσία στο καταναλωτικό κοινό και πληρώνει ακριβά, εκθέσεις, διαφήμιση, παρουσία σε site προσφορών, διαφημιστικά κ.α.

Σκοπός είναι να κάνει αισθητή την παρουσία της για να την γνωρίσει το καταναλωτικό κοινό για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας παρέχουμε εντελώς δωρεάν την δυνατότητα εάν το επιθυμούν, να έχουν παρουσία σε κλειστό club καταναλωτών με 10.000 μέλη (αυξανόμενα καθημερινά), τα οποία ψάχνουν αυτό που θέλουν να αγοράσουν σε καλή τιμή.

7.Ειδική Πρόσβαση σε εξειδικευμένα εργαλεία και τεχνικές internet marketing καθώς και σε κλειστές εκπαιδεύσεις, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Main Description
2843526

Δείγματα της δουλειά μας Κλίκ εδώ

Main Description
2843527

 Θέλω να αποκτήσω το δικό μου Οικονομικό, Σύγχρονο και Επαγγελματικό site, άμεσα!

Footer
2843457